Bauchtanz

Bauchtanz ist gut für Körper und Seele. Er fördert die Beweglichkeit, stärkt das Selbstbewusstsein und macht einfach Spaß. Dieser Kurs vermittelt die grundlegenden Bewegungen und Isolationstechniken des Orientalischen Tanzes. Zusammen lernen wir bis Semesterende eine schöne Anfänger Choreographie. Probiert es aus und habt Spaß!

Belly dancing furthers the well-being of body and soul. It strengthens your muscles and enhances your flexibility and body control. In this course you will learn the basic movements and isolation techniques of belly dancing. These basics will be put to practice in a beginner’s choreography by the end of the semester. Come and join us! Instructions in English on demand.

1047L1Mo18:00-19:30GSB14.10.-10.02.Stefanie Riedasch